Duurzame acties op de Dag van de Duurzaamheid

Duurzame acties op de Dag van de Duurzaamheid Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Op de Dag van de Duurzaamheid wordt iedereen opgeroepen om mee te doen aan een duurzame actie. Of om zelf een duurzaam besluit te nemen. Er vinden duizenden duurzame acties plaats in Nederland. Onze tip: vraag offertes aan voor spouwmuurisolatie!

Op 9 oktober is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. De stichting Urgenda heeft deze dag uitgeroepen om te laten zien dat er al duizenden duurzaamheids-initiatieven in Nederland zijn. Iedereen kan op die dag meedoen aan een duurzame activiteit, of zelf een goed idee in de praktijk brengen. 

Wil je je huis echt flink duurzamer en energiezuiniger maken, gebruik dan de Dag van de Duurzaamheid om eens te onderzoeken hoeveel energie en geld je kunt besparen met spouwmuurisolatie.

Vraag nu uw offerte aan voor een spouwmuurisolatie bij Florius Totaal Isolatie!

Bron: NU.NL Isolatie 18 september 2017

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. U kunt ook geld lenen met de Energiebespaarlening om uw huis te isoleren. Subsidie voor particulieren Particulieren kunnen vanaf 2 september 2019 gebruikmaken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Met deze subsidie kunt u uw woning energiezuiniger ma... lees verder »

Koude maanden actie! - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Koude maanden actie!

Florius Totaal Isolatie geeft in de maanden september, oktober en november een fikse korting op kruipruimte isolatie werken. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de werkzaamheden. Daarom is het alt... lees verder »

Wij werken met: