Koude maanden actie!

Koude maanden actie! Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Florius Totaal Isolatie geeft in de maanden september, oktober en november een fikse korting op kruipruimte isolatie werken. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de werkzaamheden.

Daarom is het altijd beter om even te bellen 06-55838233 om nu snel een afspraak te maken!

Deze maanden extra actie op kruipruimte!
Wat het gaat kosten, dat vertellen we direct na inspectie van de kruipruimte. Het advies gesprek kost u niets en als u besluit om de werken te laten uitvoeren dan krijgt u een fikse korting in deze maanden op de uit te voeren werkzaamheden.

Deze kortingsactie geldt alleen in de bovenstaande maanden.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. U kunt ook geld lenen met de Energiebespaarlening om uw huis te isoleren. Subsidie voor particulieren Particulieren kunnen vanaf 2 september 2019 gebruikmaken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Met deze subsidie kunt u uw woning energiezuiniger ma... lees verder »

De grootste besparing met spouwmuurisolatie - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

De grootste besparing met spouwmuurisolatie

In Nederland laten ruim 2 miljoen woningeigenaren een voordeel van honderden euro’s liggen per jaar. Met spouwmuurisolatie bespaart een huishouding 25% op de gasrekening! Dat komt neer op een jaarli... lees verder »

Wij werken met: