Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Heeft u een beperkt budget en wilt u zonder al teveel overlast en investering een groots resultaat bereiken? Kies dan voor een spouwmuurisolatie, een van de meest effectieve manieren om uw huis met weinig overlast en lage kosten doeltreffend te isoleren. Het inblazen van een spouwmuur werkt snel en effici├źnt, geeft weinig overlast tijdens het aanbrengen en uw investering verdient zich in een zeer korte termijn terug, meestal binnen de eerste 2-4 jaar, mogelijk nog sneller bij het stijgen van energiekosten.

Florius Totaal Isolatie werkt bij het aanbrengen van spouwmuurisolatie met kwalitatief hoogwaardig materiaal. De keuze van het materiaal zal mede afhankelijk zijn van een aantal factoren, waaronder de breedte van de spouw en van de voeg en de staat waarin de gevel verkeert. U krijgt bij Florius Totaal Isolatie een eerlijk advies over welke materialen in uw specifiek geval het maast geschikt zijn.

Wegens uitstekende resultaten werken wij vaak met twee marktleiders, Supafil van Knauf en Neopixels.
Supafil van Knauf is inblaaswol dat via de geboorde gaten in uw spouwmuur wordt geblazen. Het isoleren van uw huis met Supafil van Knauf kan binnen een dag gerealiseerd worden. Een spouwmuurisolatie met Supafil van Knauf betekent in de meeste gevallen een aanzienlijke energiebesparing, dit kan oplopen tot ruim 25%. Uiteraard stijgt de waarde van uw woning doordat uw woning na de isolatie een hogere energie label zal krijgen.

Grijze korrels van milieuvriendelijke Neopixels zijn een materiaal die vochtregulerend werkt en daardoor uitermate geschikt is om naast de isolatie ook vochtproblemen te voorkomen. De korrels van Neopixels nemen zelf geen water en vocht op, maar zorgen voor het afvoeren van de overtollig vocht via de spouw. Werken met Neopixels is een specialistische aangelegenheid en het is aan te raden om u vooraf goed te laten adviseren. Ook de staat van uw buitenmuren speelt hierbij een rol. In verband met het afvoeren van overtollige vocht moeten de muren, indien geschilderd, behandeld zijn met vocht doorlatende verf.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Isoleren.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING

18 augustus 2019 - Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE)... lees verder »

Koude maanden actie! - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Koude maanden actie!

17 augustus 2019 - Florius Totaal Isolatie geeft in de maanden september, oktober en november een fikse korting op kruipruimte isolatie werken. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de werkzaamheden. Daarom is het... lees verder »

Wij werken met:
  • Neopixels  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Rockwool  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Knauf Isolatie  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Isover Saint-Gobain  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Knauf Supafil  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen