Vloerisolatie

Vloerisolatie Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Het isoleren van vloeren en kruipruimtes staat garant voor besparingen op energiekosten, warmere voeten in de winter en veel minder kans op vocht in huis. Er zijn veel soorten isolatiematerialen beschikbaar voor een goed resultaat. Ook hier is het raadzaam om u goed te laten adviseren door een deskundig bedrijf. Het is belangrijk om de materialen juist af te stemmen op de begane grondvloer. Hierbij is de vochthuishouding onder de vloer en in de vloerconstructie van groot belang in verband met het vermijden van de condensatie. Bekende soorten van de vloerisolatiematerialen zijn bijvoorbeeld steenwol, glaswol, EPS, XPS, PIR, luchtkussens, chips, schelpen etc. Voor welk materiaal men kiest is mede afhankelijk van et materiaal waarvan de begane vloer is vervaardigd.

Een van de meest innovatieve materialen voor de vloerisolatie is de JetSpray van Knauf, een systeem dat aangebracht wordt op de onderkant van vloeren van kruipruimtes. Alleen door Knauf Insulation erkende isolatiebedrijven mogen JetSpray aanbrengen. Florius Totaal Isolatie is een door Knauf insulation erkend professioneel bedrijf en mag werken met JetSpray.

JetSpray heeft uitstekende thermische eigenschappen, is geurloos en oplosmiddelenvrij, wat betekent dat tijdens het aanbrengen iedereen in woning kan blijven. Het is mogelijk in een arbeidsgang tot 210 mm dikte aanbrengen, want snel verwerken mogelijk maakt. JetSpray is duurzaam en grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Vloerisolatie met JetSpray verdient zich in korte tijd terug en verhoogt de marktwaarde van uw woning.

Laat Florius Totaal Isolatie een deskundig advies uitbrengen, geschikt voor uw unieke woonsituatie.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Isoleren.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING

18 augustus 2019 - Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE)... lees verder »

Koude maanden actie! - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Koude maanden actie!

17 augustus 2019 - Florius Totaal Isolatie geeft in de maanden september, oktober en november een fikse korting op kruipruimte isolatie werken. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de werkzaamheden. Daarom is het... lees verder »

Wij werken met:
  • Knauf Isolatie  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Rockwool  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Isover Saint-Gobain  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Knauf Supafil  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Neopixels  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen