De voordelen van goede isolatie

De voordelen van goede isolatie - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Goed isoleren van een woning of willekeurige ruimte heeft een aantal voordelen. Allereerst is het een besparing van de energiekosten. Prettig, het betekent dat u door het lager uitvallen van uw energierekening geld overhoudt om leuke dingen mee doen. Zorgen voor een goede isolatie en daardoor het energieverbruik van uw huishouden te minderen is ook een milieubewuste daad, door het aanschaffen van een duurzame isolatie werkt u mee aan betere en schonere toekomst.

Maar dat is niet alles. Een goede deskundig aangelegde isolatie verhoogt uw woongenot. Ze werkt een spouwmuurisolatie bevorderend voor het gelijkmatige verdeling van de temperatuur in de ruimte en de muren voelen veel minder kil aan. De stenen stralen ook geen koude meer af. In het algemeen hoeft u veel minder hard te stoken om een evenwichtig en gelijk warmte resultaat te verkrijgen. Daarentegen in de hete zomermaanden zal een spouwmuurisolatie ervoor zorgen dat de muren juist langer koel blijven. Spouwmuurisolatie werkt ook geluiddempend waardoor de geluidsoverlast van buiten aanzienlijk zal verminderen.

Last but not least zorgt een goede isolatie van uw woning voor waardestijging van uw onroerend goed. Bent u van plan om uw huis (ooit) te verkopen, vergeet niet dat een goede isolatie een van de eisen is van elke moderne huiskoper.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. U kunt ook geld lenen met de Energiebespaarlening om uw huis te isoleren. Subsidie voor particulieren Particulieren kunnen vanaf 2 september 2019 gebruikmaken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Met deze subsidie kunt u uw woning energiezuiniger ma... lees verder »

Koude maanden actie! - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Koude maanden actie!

Florius Totaal Isolatie geeft in de maanden september, oktober en november een fikse korting op kruipruimte isolatie werken. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de werkzaamheden. Daarom is het alt... lees verder »

Wij werken met:
  • Knauf Isolatie  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Knauf Supafil  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Neopixels  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Isover Saint-Gobain  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Rockwool  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen