Uw woning vakkundig isoleren

Florius Totaal Isolatie in Noordbroek, uw adres voor een allround isolatie bedrijf gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, gevelisolatie binnen- en buitenzijde, dakisolatie, isolatie van vloeren en kruipruimtes. Bij Florius Totaal Isolatie werkt men met marktleiders van isolerende producten zoals Knauf, Neopixels, Isover en Rockwool.

Spouwmuurisolatie - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Spouwmuurisolatie

Heeft u een beperkt budget en wilt u zonder al teveel overlast en investering een groots resultaat bereiken? Kies dan voor een spouwmuurisolatie, een ... lees verder »

Vloerisolatie - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Vloerisolatie

Het isoleren van vloeren en kruipruimtes staat garant voor besparingen op energiekosten, warmere voeten in de winter en veel minder kans op vocht in h... lees verder »

Dakisolatie - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Dakisolatie

Een belangrijk factor in het besparen op uw energierekening is een dakisolatie. Warmte heeft immers de eigenschap om omhoog te stijgen en bij het onvo... lees verder »

Gevelisolatie - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Gevelisolatie

Naast spouwmuurisolatie zijn er nog twee andere soorten van murenisolatie mogelijk, namelijk isolatie van de buitenzijde en isolatie van de binnenzijd... lees verder »

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. U kunt ook geld lenen met de Energiebespaarlening om uw huis te isoleren. Subsidie voor particulieren Particulieren kunnen vanaf 2 september 2019 gebruikmaken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Met deze subsidie kunt u uw woning energiezuiniger ma... lees verder »

Koude maanden actie! - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Koude maanden actie!

Florius Totaal Isolatie geeft in de maanden september, oktober en november een fikse korting op kruipruimte isolatie werken. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de werkzaamheden. Daarom is het alt... lees verder »

Wij werken met:
  • Knauf Isolatie  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Knauf Supafil  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Neopixels  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Isover Saint-Gobain  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Rockwool  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen