Dakisolatie

Dakisolatie Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Een belangrijk factor in het besparen op uw energierekening is een dakisolatie. Warmte heeft immers de eigenschap om omhoog te stijgen en bij het onvoldoende of slecht geïsoleerd dak verlaat de opgebouwde warmte weer net zo snel uw woning. Een geïsoleerd dak houdt de warmte beter vast, waardoor er in het huis minder gestookt hoeft te worden om een aangename temperatuur te bereiken.

Er bestaan diverse soorten dakisolatie met verschillende eigenschappen en prijzen. Elke soort heeft haar voordelen en nadelen. Het isoleren van een rechte of platte dak vereist andere soort materiaal en werkzaamheden dat een schuin dak. Laat u voor een uitstekend resultaat u eerst goed adviseren door Florius Totaal Isolatie.

Een goede dakisolatie beidt naast een forse energiekostenbesparing ook een aantal andere voordelen, zoals een geluiddempend effect, hoger wooncomfort, verhoging van de (verkoop)waarde van uw woning en een effectieve beperking van condensvorming, waardoor schimmels geen kans krijgen.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Isoleren.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. U kunt ook geld lenen met de Energiebespaarlening om uw huis te isoleren. Subsidie voor particulieren Particulieren kunnen vanaf 2 september 2019 gebruikmaken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Met deze subsidie kunt u uw woning energiezuiniger ma... lees verder »

Koude maanden actie! - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Koude maanden actie!

Florius Totaal Isolatie geeft in de maanden september, oktober en november een fikse korting op kruipruimte isolatie werken. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de werkzaamheden. Daarom is het alt... lees verder »

Wij werken met:
  • Knauf Isolatie  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Knauf Supafil  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Neopixels  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Isover Saint-Gobain  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Rockwool  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen