Gevelisolatie

Gevelisolatie Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Naast spouwmuurisolatie zijn er nog twee andere soorten van murenisolatie mogelijk, namelijk isolatie van de buitenzijde en isolatie van de binnenzijde van muren.

Isolatie van de buitenzijde van muren betekent in praktijk dat er isolatiematerialen tegen de buitenmuren van uw woning worden geplaatst. Dit is een kostbaardere vorm van isolatie maar brengt veel hoger rendement met zich mee. Het aanbrengen van buitenmuren isolatie kan een verandering van het aangezicht van uw woning veroorzaken en in sommige gevallen zal hiervoor een gemeentelijke vergunning nodig zijn. Buitenmuren isolatie betekent voor de woning eigenaar in feite een dubbele winst: men bespaart op de energiekosten enerzijds en geeft de woning een compleet nieuw uiterlijk anderzijds.

Wanner het isoleren van de buitenmuren wegens omstandigheden niet mogelijk is, kan men kiezen voor het isoleren van de binnenzijde van de muren. Hierbij is het plaatsen van een voorzetwand noodzakelijk. Een voorzetwand is een valse wand die tegen het bestaande binnenmuur wordt geplaatst. Voorzetwanden zijn een interessante optie bij de binnenrenovatie en zijn ook zeer handig om kabels en leidingen te verbergen. Naderhand wordt de voorzetwand afgewerkt volgens uw keuze met verf, behang, sierpleister, stucwerk of anders. De voorzetwand wordt behandeld met isolatiemateriaal naar keuze, bijvoorbeeld met hardschuim panelen of met warmte reflecterende folie.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Isoleren.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. U kunt ook geld lenen met de Energiebespaarlening om uw huis te isoleren. Subsidie voor particulieren Particulieren kunnen vanaf 2 september 2019 gebruikmaken van de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH). Met deze subsidie kunt u uw woning energiezuiniger ma... lees verder »

Koude maanden actie! - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Koude maanden actie!

Florius Totaal Isolatie geeft in de maanden september, oktober en november een fikse korting op kruipruimte isolatie werken. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de werkzaamheden. Daarom is het alt... lees verder »

Wij werken met:
  • Knauf Isolatie  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Knauf Supafil  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Neopixels  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Isover Saint-Gobain  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Rockwool  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen