De grootste besparing met spouwmuurisolatie

De grootste besparing met spouwmuurisolatie

De grootste besparing met spouwmuurisolatie Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

In Nederland laten ruim 2 miljoen woningeigenaren een voordeel van honderden euro’s liggen per jaar. Met spouwmuurisolatie bespaart een huishouding 25% op de gasrekening! Dat komt neer op een jaarlijkse besparing van meer dan € 400!

Isoleren levert meer op dan spaarrekening
Uit onderzoek blijkt dat er 2,2 miljoen huizen in ons land zijn die nog geen spouwmuurisolatie hebben. Met spouwmuurisolatie kunt u meer besparen dan met overstappen naar een andere gasleverancier. En spouwmuurisolatie brengt meer op dan rente op een gemiddelde spaarrekening.

De kosten van spouwmuurisolatie vallen mee. Per m2 gevel is de spouwmuurisolatie prijs zo’n € 15. Voor een hoekwoning komen de kosten van spouwmuurisolatie op gemiddeld € 1.350. Deze investering verdient zich binnen 3 tot 5 jaar terug. Het isoleren van de spouwmuur is extra voordelig, omdat het lage btw tarief van 6% geldt.

Spouwmuurisolatie bespaart flink op energie. Bij huizen waar de muren niet zijn geïsoleerd, verdwijnt er 25% van de warmte. Muren beslaan de grootste oppervlakte van een woning. Daar is het meeste te besparen: al snel 8-10 kubieke meter gas per m2 per jaar. 

Voor een 2-onder-1 kap woning bespaart spouwmuurisolatie € 440 per jaar op de energierekening! En bij u? Neem contact op met Florius Totaal Isolatie en start het grote besparen.

Bron: INFO&ADVIES ONAFHANKELIJK 10 september 2017

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING

18 augustus 2019 - Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis? Als particulier kunt u vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van uw koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE)... lees verder »

Koude maanden actie! - Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen

Koude maanden actie!

17 augustus 2019 - Florius Totaal Isolatie geeft in de maanden september, oktober en november een fikse korting op kruipruimte isolatie werken. Hoeveel dit is hangt natuurlijk af van de werkzaamheden. Daarom is het... lees verder »

Wij werken met:
  • Isover Saint-Gobain  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Knauf Supafil  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Knauf Isolatie  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Rockwool  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen
  • Neopixels  Florius Totaal Isolatie Winschoten Groningen